Gepubliceerd: 5 juni 2023

SHOUTOUT naar de samenwerking met HANOS

Even een shoutout naar deze fijne samenwerking. Sinds enige tijd worden we door de Hanos gesponsord en mogen we hier wekelijks binnen wandelen om al het groente- en fruit wat zij weg moeten gooien, te redden van de vuilnisbak. Met ons karretje komen we alles ophalen om hier vervolgens soep van te maken, een lunch om samen met de mensen te eten en alles wat overblijft uit te delen aan eenieder die het nodig heeft. 
 

We zijn ongelooflijk blij en dankbaar met deze samenwerking en kijken ernaar uit wat we samen nog meer kunnen gaan betekenen. 


Een heel leuk weetje: tijdens de kerstperiode heeft de (toen nog nieuwe manager) van de Hanos ons 20 kerstpakketten kado gedaan om uit te delen aan de mensen! Wat een warm en liefdevol gebaar was dat!! Hierdoor konden we aan ieder mens die bij ons kwam, ook een pakketje mee naar huis geven. We hebben ze met heel veel liefde uitgedeeld. Sindsdien wisten we ook zeker dat er nog meer mag gaan groeien en bloeien uit deze samenwerking. Alles op de juiste tijd.. 

To be continued :) 

 

 

Meer nieuws