Gepubliceerd: 23 februari 2024

Uitgifte soep bij DAF Paccar Parts

Project Burgerschap is AAN! Onze meer dan succesvolle pilot in juni 2023 heeft veel in beweging gezet. Na een prachtige samenwerking in januari 2024 - waar de studenten van de Olympia VMBO-School veel geleerd hebben van de medewerkers van de Ergon, en waar de medewerkers van de Ergon konden genieten van een heerlijk voedzaam kopje soep – hebben we in februari een bezoek gebracht aan DAF Paccar Parts.

Max heeft de studenten een rondleiding gegeven door de DAF. Soep & Co deed vervolgens haar naam eer aan door, samen met de studenten van de Olympia VMBO-School, 30 (!) liter soep uit te delen onder 250 medewerkers van DAF. Het werd wederom een prachtige dag, waar veel geleerd werd en bewustwording gecreëerd werd onder de studenten. In de maatschappij, waarin we leven, heeft de jeugd het niet altijd gemakkelijk. Project Burgerschap draagt bij aan een stevig(er) fundament voor deze jongeren.

Wederom was zichtbaar hoe waardevol een dergelijke activiteit is voor beide partijen. #WINWIN Op naar de volgende ronde! Op vrijdag 22 maart gaan we met de studenten op bezoek bij de Ergon Wasserij in Veldhoven.

Zie je, net als wij, de meerwaarde van Project Burgerschap en wil je ook bijdragen als school of bedrijf, dan horen we graag van je! We zijn te bereiken via info@soep-co.nl en 06-10555719.

 

Meer nieuws