Gepubliceerd: 1 oktober 2022

65 jarig bestaan wijk Burghplan

Doen waar we goed in zijn: soepjes uitdelen en verbinden. 

 

Voor het 65 jarig bestaan van de wijk Burghplan, werden we gevraagd om soepjes uit te delen. Weer een event met een groot sociaal aspect, daar worden we als Soep & Co natuurlijk heel blij van. 

Op verzoek hebben we 90 liter soep verzorgd. Het was een gezellig drukke dag.

Van een gratis bakkie soep worden mensen natuurlijk altijd blij en de bakjes soep gingen dan ook als warme broodjes, of nee… soepjes. Nouja, het ging in ieder geval goed dus ;) bijna alle soep is opgegaan. 
 

Het was een gezellige boel en het was erg leuk om te connecten met de mensen uit deze buurt. Tussendoor de afwas doen in het buurthuis was dan ook helemaal geen straf met de hulp die we kregen van alle lieve mensen. 
 

We kijken uit naar onze volgende klus. We voelen ons oprecht bofkonten dat we dit werk mogen doen en steeds vaker worden ingezet als ‘sociale catering’. Waar het niet alleen gaat om het eten maar vooral om het oprechte contact, de kracht van Soep & Co.

 

Spreekt het idee van een sociale catering jou ook wel aan? Neem vooral contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken: info@soep-co.nl

 

Meer nieuws