Gepubliceerd: 17 mei 2022

Donatie VDL foundation

Tijdens onze tijd op de Boutenslaan hebben we mooie dingen meegemaakt. Eén daarvan was de donatie van de VDL foundation, die voor ons werd geregeld door Jenny van der Burgt (van Springplank) ze had goede connecties bij VDL en heeft een heel goed woordje voor ons gedaan. Door haar inzet kregen we van VDL een GO om op hun kosten te gaan shoppen bij de Hanos :D 
 

Hier waren we natuurlijk heel erg blij mee (en een beetje overrompeld, eerlijk is eerlijk). Maar tegen gratis shoppen zeggen we uiteindelijk natuurlijk geen nee ;) Als twee kinderen in een snoepwinkel zijn we de hele winkel doorgegaan op zoek naar de meest handige spullen voor Soep & Co, het was één groot feest. 

 

Inmiddels maken we alweer eventjes dankbaar gebruik van de spullen die we hebben gekregen. Maar we hadden nog geen kans gevonden om de mensen achter de donatie te bedanken. We wilden natuurlijk graag iets teruggeven en vandaag kwam dit eindelijk tot zijn recht :) Met de hulp van Christel Looijmans van het secretariaat, hebben we een datum weten te prikken waarop alle leden van de directie aanwezig zouden zijn, om iedereen persoonlijk te kunnen bedanken. 

Vandaag was het eindelijk zover! We zijn onze signature soup met liefde én versgebakken lekkers uit gaan delen op locatie. Met behulp van onze nieuwe spullen natuurlijk. Het was een geslaagde dag, we voelen ons gezegend met zoveel mensen om ons heen die een bijdrage willen leveren aan Soep & Co.  

 

@ Christel, dank voor je hulp!
@ Jenny, dank voor het doorzetten!
@ VDL foundation (en in het bijzonder Pieter) dank voor de donatie!!!  

 

 

Meer nieuws