Gepubliceerd: 8 september 2022

Lichthuis-Festival

Naast Soep maken en serveren, hebben we afgelopen zomer ook een mooi festival mogen organiseren!

Op 13 augustus was de eerste editie van het Lichthuis-festival; een feestje waarbij het geloof in God centraal stond. Het was een fijne samenkomst met sprekers, een gezellige markt, kidscorner, podcast en muziek op een hele mooie locatie: het Eibernest in Liessel.   

Het Lichthuis-festival is ontstaan door onze eigen zoektocht. We zien om ons heen steeds meer mensen die hiermee bezig zijn en we wilden daarom een plek faciliteren waar het over God mag gaan, waar mensen van elkaar kunnen leren en met elkaar verbinden. 

Hierbij kon onze soep natuurlijk niet ontbreken. Samen eten en brood breken, is voor ons ultieme verbinding en een manier om liefde te delen. We wilden dit graag gratis uit kunnen delen aan iedereen, zoals we ook altijd bij de kerken doen. We hebben onze grootste pan uit de kast getrokken en 98 liter soep gemaakt! Er was letterlijk veel meer dan genoeg voor iedereen ;) alles wat over was hebben we ingevroren om de volgende keer weer uit te kunnen delen aan de mensen bij de inloop van de kerk. We kijken er heel erg naar uit om na deze korte zomerstop weer op onze vertrouwde plek te staan. 

Wat betreft het festival: het was bijzonder om deze dag te mogen organiseren. We voelen ons dankbaar en gezegend. We hebben veel inspirerende mensen ontmoet en we blijven nog steeds mooie mensen ontmoeten. We kijken uit naar een vervolg want ons vuurtje is hierdoor zeker harder gaan branden. to be continued…

Een dikke dankjewel aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan het Lichthuis-Festival, dankzij jullie was het een waardevolle dag! 

 

Meer nieuws