Gepubliceerd: 15 juli 2023

NIEUWS met een lach en een traan :)

Time for change πŸ’«

Zoals de meeste van jullie inmiddels weten ben ik (Evi) aangenomen bij een nieuwe baan en heb ik afgelopen donderdag afscheid genomen met de mensen bij Burgers. Het kwam plotseling, ik had nog niet in de gaten dat ik los mocht laten. Maar toch was dat wel het pad voor mij. 

Het was geen gemakkelijke beslissing, maar na de nodige tranen (iets met je kind loslaten) bleek het toch echt de enige juiste. Het is tijd voor verandering, tijd om het stokje (of in dit geval de soeplepel;)) over te dragen. Voor mij een nieuwe weg en ook voor Soep & Co tijd om verder te groeien en bloeien. 

@l4y0n4, ik ben heel dankbaar dat ik ons kindje met een gerust hart aan jou over kan laten. Ik weet zeker dat het bij jou in goede handen is. Dankbaar voor de samenwerking en het Soep & Co avontuur wat we samen mochten beleven, ik had geen betere compaan kunnen wensen! πŸ’šπŸ€—

Met zo'n ongelooflijk gevuld en dankbaar hart kijk ik terug op alles wat we met Soep & Co gedaan hebben de afgelopen tijd. Wat we hebben neergezet, de fijne samenwerkingen die we mochten hebben en alle mensen die ons wisten te vinden. 

Met zoveel liefde en voldoening heb ik het werk gedaan. Het was vrijwillig, maar wat ik ervoor terugkreeg was onbetaalbaar. Ik heb er echt enorm veel van geleerd en ben er een heel rijk mens van geworden. Een ervaring die voor altijd bij me blijft en een heel speciaal plekje krijgtπŸ’š

En gelukkig is het voor mij geen definitief afscheid maar blijf ik als vrijwilliger gewoon betrokken, dus jullie blijven mij nog wel een tijdje zien. Maar nu eerst even vakantie (voor Lay, en ik begin vandaag aan mijn nieuwe avontuur). 

Ik ga jullie missen!! Maar het is ook goed zo.

Tot gauw allemaal πŸ€—

 

Meer nieuws