Gepubliceerd: 6 januari 2022

Terugblik op 24-12

Met een warm hart kijken we terug op deze dag. 

Op deze pre-kerstdag hebben we veel mensen kunnen verblijden met wat extra's en onze soep werd een middel om te verbinden. 

Na 1,5 uur waren we al 20 liter kwijt! En we hadden eigenlijk nog wel 20 liter extra mogen maken. Gelukkig heeft iedereen een soepje kunnen krijgen en hadden we ook nog fruit en heerlijke toetjes om uit te delen. We hebben dus flink kunnen geven en dat is precies wat we het liefste doen! ;) 

Er hing een fijne sfeer en veel mensen bleven plakken voor een praatje. 
We hebben allerlei mooie mensen mogen ontmoeten en veel bijzondere verhalen gehoord. 

De samenwerking met de Catharina kerk en de straatpastoor voelde erg waardevol! Met onze Soep & co bus, waren we een mooie aanvulling voor de mensen die wel wat extra’s konden gebruiken. Het was ons gezamenlijke doel om juist deze mensen, zo net voor kerst, wat extra warmte te brengen, missie geslaagd als je het ons vraagt :) 

We voelden ons gesteund door alle mensen die er waren, om een soepje te halen of om ons te supporten. Het voelde als een warm bad en als een hele mooie start. 

We zijn speciaal dankbaar voor de support van de dames van de originele soepbus van het Leger des Heils. Afgelopen maand hebben we met elkaar een vruchtbaar gesprek gevoerd en dat zij ons initiatief steunen, voelt voor ons heel speciaal!

Ook willen we een hele grote shout out doen naar iedereen die met ons deze dag mogelijk heeft gemaakt en gedoneerd hebben aan ons initiatief. Dankjewel @ digitale drukker voor de visitekaartjes, @ springplank voor de toetjes, @ fruitfuloffice voor het kratje fruit, @ shootsbynas voor de fotoreportage @ vir2biz voor de supersnelle website! 

Wij zijn enorm dankbaar voor al deze hulp bij ons project. Het is erg mooi om te zien hoeveel mensen er graag een maatschappelijke bijdrage willen leveren. We geloven sterk in de kracht van samen en dat is ook precies de kracht en visie van Soep & co: elkaar helpen, verst‚Äčerken en verbinden, omdat we op die manier elkaar en onze samenleving een beetje vooruit kunnen helpen. Omdat echte verandering alleen van binnenuit kan ontstaan.  

Alles bij elkaar (de hulp van alle kanten, de mensen, de samenwerkingen, het gevoel, het succes) was voor ons een bevestiging dat we op het goede pad bezig zijn en dat we met Soep&co doen wat we op dit moment mogen doen. De start is gemaakt en we kunnen niet wachten om nog veel meer moois te creëeren! Met onze soep en liefde als middel om te verbinden. 

Laten we er samen wat moois van maken! 
2022, here we come :) 

 

Meer nieuws