Gepubliceerd: 22 maart 2024

Ergon Wasserij

Op vrijdag 22 maart nam Soep & Co de studenten van de Olympia VMBO School mee naar de Ergon Wasserij in Veldhoven. Na eerdere geslaagde bijeenkomsten, op het hoofdkantoor van Ergon en bij DAF Paccar Parts, waren we nu welkom bij de Ergon Wasserij in Veldhoven.

 

Deze plek is er voor mensen, die op de reguliere arbeidsmarkt geen eerlijke kans maken. Ergon is ervan overtuigd dat iedereen een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het is fantastisch om de mensen die bij Ergon Wasserij werken, omdat ze op de reguliere arbeidsmarkt vastlopen, helemaal tot bloei te zien komen.

Voor de studenten was er een interessante rondleiding georganiseerd door de wasserij, en na afloop hiervan kon Soep & Co haar naam weer waarmaken. Een dag eerder hebben de studenten – in samenwerking met Soep & Co – vol trots zelf soep gemaakt. De medewerkers van de Ergon werden dus getrakteerd op een heerlijk warm kopje soep. En zo werd een win-winsituatie gecreëerd, waar studenten volop konden leren in zowel de wasserij als op het gebied van ondernemerschap en verantwoordelijkheid nemen, en de medewerkers van de wasserij konden in het zonnetje gezet worden.

 

Verbinding maken is het belangrijkste doel van Soep & Co. Door – onder de leiding van God - als een brug te fungeren tussen enerzijds de studenten van de Olympia VMBO School en anderzijds de medewerkers van Ergon Wasserij, kan er weer een geslaagde bijeenkomst de boeken in als onderdeel van Project Burgerschap.

 

Word je ook enthousiast van het creëren van win-winsituaties, waar iedereen beter van wordt? We horen graag van je als je – als school of bedrijf - wil bijdragen aan Project Burgerschap. We zijn te bereiken via info@soep-co.nl en 06-10555719. Leuk als je met ons contact opneemt!

 

Meer nieuws